Innovatív megoldások a városi lakásproblémákra

REPLAN

REPLAN

Építészhallgatók próbálják megoldani a Bermuda-háromszög problémáját

2015. április 29. - REPLAN

A Replan kutatás nemcsak témáját és az érintettek számát tekintve fontos és előremutató, de azért is, mert a lakhatási problémák kezelésében a rutions építész szakemberek mellett építészhallgatók is részt vettek. Hiszen kitől várhatnánk a legfrisebb, legformabontóbb elképzeléseket, ha nem tőlük?

A hat csoportból kettő - köztük a 3. csoport - folytatta oktatásba integráltan a munkát, sok hallgató részvételével. A 3. csoporton belül az újpesti rozsdaövezet, vagy ahogy a helyiek hívják, a Bermuda-háromszög újragondolására négy elképzelés is született, ebből mutatunk most be egyet részletesebben. 

A terveket Albert Anna, B. Tóth Dániel, Bedrossian Ádám, Kovács Emese, Lukács Jonatán és Zsáry Noémi készítette.

 tablo1_facebook_kicsi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://replankutatas.blog.hu/api/trackback/id/tr867408750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2015.04.30. 19:40:36

jó de mi az a Bermuda háromszög?

Analking Skywalker 2015.05.01. 12:20:31

A Bermuda háromszög az Atlanti óceánon Bermuda, Miami és Puerto Rico összekötésével kijelölhető terület. Szerintem kicsit költséges lenne füvesíteni meg irodaházakat építeni rá.

REPLAN 2015.05.04. 11:30:07

@Jóléti Dán Kekszesdoboz: Kedves Kekszesdoboz! A csoport által vizsgált terület a IV. kerületi Berda József utca – Aradi utca – Csányi László utca – Pozsonyi utca által határolt rész, ahogy egy korábbi posztunkban olvashatod. Ezt a szegregált területet hívják az ott élők egymás között Bermuda-háromszögnek.

REPLAN 2015.05.04. 11:31:10

@Analking Skywalker: Kedves Skywalker! A bejegyzésből megtudhatod, hogy az ott élő lakók hívják így a környéket, természetesen nem az Atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről van szó.
süti beállítások módosítása