Innovatív megoldások a városi lakásproblémákra

REPLAN

REPLAN

Konkrét helyszíneken folyik a munka

2014. november 05. - REPLAN

Megvannak a konkrét helyszínek abban a hat budapesti kerületben (IV, VII, X, XVI, XVII, XX), ahol a REPLAN projekt csapatai elvégzik a célként kitűzött feladatokat.

Perényi Tamás, a BME Lakóépület-tervezési Tanszékének vezetője a kutatást finanszírozó Holcim Hungária Otthon Alapítvány október végén Budapesten tartott kuratóriumi ülésén elmondta, hogy elsősorban a helyismeret végett esett a választásuk Budapestre. Döntésüket a Fővárostól kapott támogatás is megerősítette. Rendelkezésükre bocsátották többek között azt a krízistérképet, amely alapul szolgált a hat leginkább problémás területtípus beazonosításához. A hat krízisterület együttesen jól reprezentálja az egész főváros lakhatási problémáit szociális és építészeti szempontból egyaránt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://replankutatas.blog.hu/api/trackback/id/tr756866509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása